Wij gebruiken cookies om jouw online shopervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met de plaatsing van de cookies. Instellingen

kleding

Kleding om in te stralen. Laat het nieuwe seizoen maar komen! Het veranderen van het weer is een goed excuus om nieuwe items voor je kledingkast te shoppen. Dus hop, verwen jezelf met een outfit waar jij je lekker in voelt.

Toon meer Toon minder
Tonen als Foto-tabel Lijst

64 producten

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
leren riem kroko olijfgroen
leren riem kroko olijfgroen
Vanaf 24,95
nonchalante jurk met ceintuur lila -50 %
nonchalante jurk met ceintuur lila
Vanaf 29,98 Normale prijs 59,95
nonchalante jurk met ceintuur zwart -50 %
nonchalante jurk met ceintuur zwart
Vanaf 29,98 Normale prijs 59,95
nonchalante jurk met ceintuur honing -50 %
nonchalante jurk met ceintuur honing
Vanaf 29,98 Normale prijs 59,95
leuke lange jurk met print lila -50 %
leuke lange jurk met print lila
Vanaf 44,98 Normale prijs 89,95
leuke lange jurk zwart -50 %
leuke lange jurk zwart
Vanaf 44,98 Normale prijs 89,95
leuke lange jurk met print honing -50 %
leuke lange jurk met print honing
Vanaf 44,98 Normale prijs 89,95
basic t-shirtjurk streep zwart/zand -50 %
basic t-shirtjurk streep zwart/zand
Vanaf 29,98 Normale prijs 59,95
vlotte legging grafietgrijs -50 %
vlotte legging grafietgrijs
Vanaf 14,98 Normale prijs 29,95
vlotte legging groen -50 %
vlotte legging groen
Vanaf 14,98 Normale prijs 29,95
leuke lange rok grafietgrijs -50 % uitverkocht
leuke lange rok grafietgrijs
Vanaf 29,98 Normale prijs 59,95
Niet op voorraad
Zusss sjaal zwanen kunst -50 %
sjaal zwanen kunst
Aanbiedingsprijs 14,98 Normale prijs 29,95
 • Tonen als Foto-tabel Lijst

  64 producten

  Pagina
  per pagina
  Van hoog naar laag sorteren

  Dames kleding van Zusss

  De leukste Zusss kleding om het nieuwe seizoen goed mee te beginnen vind je op zusss.nl. Heb jij de nieuwe collectie al gespot? Deze collectie zie je de kleuren grafietgrijs, zand, fris wit, zwart en mist en de zachte kleur poederroze terug in jouw nieuwe Zusss outfit. Een kleurenpalet met tinten die de kou van het najaar omarmen, de ideale combinatie tussen stoer en zacht. Met de basics van Zusss stel je jouw garderobe samen. Heb je al gezien hoe goed de items met elkaar te combineren zijn? Dat is fijn!

  Hippe Zusss jurken en rokken

  Zusss jurken en rokken om in te stralen vind je online op zusss.nl. Van lang naar kort in veel verschillende kleuren en printjes, je shopt ze in de nieuwe Zusss collectie. Ben jij op zoek naar jurken die overal bij passen? Ga dan voor een gebreide Zusss jurk met col. Een fijn model gemaakt van zachte breisels, wel zo fijn om te dragen met de winterse kou. Of ga mee in de trend van de lange jurken en kies voor de hippe jurk met print. De absolute musthave van de nieuwe Zusss collectie. Een panty en een paar stoere laarsjes of sneakers eronder en je bent zo klaar om de deur uit te gaan! Weer of geen weer, jij kunt je er dit najaar helemaal op kleden. En heb je de leuke nieuwe truien al gespot? Combineer deze met de stoere overslagrok. Zo combineer je zacht en comfi, met stoer! Een paar stoere zwarte Zusss laarsjes eronder en je outfit is klaar. Neem maar eens een kijkje tussen al dat leuks in de categorie jurken & rokken.

  Gebreide Zusss truien

  In de nieuwe Zusss collectie vind je truien van warme breisels. Stoer en eigenwijs met een fijne col. Wanneer het buiten koud wordt, kruip jij lekker weg in deze comfi trui. Heb je de eigenwijze details al gezien? De in banen gebreide boorden aan de mouwen, de siernaad op de rug en de omkrullende kraag. De gebreide Zusss truien laten zich makkelijk combineren met de Zusss jeans en rokken. Kies nu jouw favoriete trui uit!

  Fijne Zusss vesten

  Onmisbaar in jouw kledingkast dit seizoen, een simpel Zusss vest. Want in de basic kleuren passen deze vesten werkelijk bij elke outfit. Het simpele Zusss vest zit extra comfortabel door de toevoeging van elastaan in de materialenmix. Wordt het echt koud? Combineer dan met warme accessoires om je outfit mee af te stylen. Een sjaal om je nekkie warm te houden, een haarband over je oren en handschoenen aan je handen. Zo kun je de kou wel aan! Kijk voor je nieuwe favoriete vest of een mooi kort vestje in de categorie Zusss vesten.

  Treggings en een stoere Zusss jeans

  Broeken waar jij je fijn in voelt vind je bij Zusss. Broeken gebruik je het liefst als de perfecte basic in je outfit, maar ze mogen ook best meer zijn dan dat. Nieuw in de Zusss collectie zijn de jeans! Stoere denim broeken in twee najaarskleuren en een fijne fit. Helemaal leuk om te combineren met een frisse witte blouse, een mooie riem en een paar laarsjes. Op zoek naar broeken die comfortabel zitten en een geklede uitstraling hebben, dan zijn de fijne Zusss broeken van travelstof iets voor jou. Vanwege eerder succes van de travelstof Zusss broeken hebben wij deze opnieuw aan de collectie toegevoegd. Combineer deze broek met een mooie top. En houd je van stoer met een knipoog naar eigenwijs? Dan zijn de treggings iets voor jou! Gaaf om te dragen onder een gebreide Zusss jurk of trui, en maak af met stoere boots eronder. Ga aan de slag met combineren en begin bij de juiste basis in de categorie broeken & leggings.

  Accessoires om je outfit mee af te maken

  Accessoires kunnen zoveel toevoegen aan je nieuwe outfit. Want zonder sjaal is je nekkie zo kaal. Een sjaal is comfortabel en extra leuk om je outfit mee af te maken. De accessoires zijn gemaakt van zacht breisel, in het kleurenpalet van de nieuwe collectie. Zo kun je direct aan de slag met het samenstellen van je favoriete outfit. En met een riem om je middel of in je taille leg jij het accent op de plekken waar jij trots op bent. Stijl jouw outfit af in de categorie sjaals & accessoires.

  Zusss: basic, stoer, uniek en een tikkeltje eigenwijs.