Wij gebruiken cookies om jouw online shopervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met de plaatsing van de cookies. Instellingen

kleding

Kleding om in te stralen. Laat het voorjaar maar komen! Het veranderen van het weer is een goed excuus om nieuwe items voor je kledingkast te shoppen. Dus hop, verwen jezelf met een voorjaarsoutfit waar jij je lekker in voelt.

Toon meer Toon minder
Tonen als Foto-tabel Lijst

37 producten

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
fijne top travel antracietgrijs
fijne top travel antracietgrijs
Vanaf 39,95
fijne broek travel antracietgrijs
fijne broek travel antracietgrijs
Vanaf 59,95
fijne top travel zwart
fijne top travel zwart
Vanaf 39,95
fijne broek travel zwart
fijne broek travel zwart
Vanaf 59,95
leren riem kroko bruin
leren riem kroko bruin
Vanaf 24,95
leren riem kroko zand
leren riem kroko zand
Vanaf 24,95
limited leren riem goud metallic
limited leren riem goud metallic
Vanaf 24,95
leren riem kroko olijfgroen
leren riem kroko olijfgroen
Vanaf 24,95
Zusss gestreepte sjaal zand -50 %
gestreepte sjaal zand
Aanbiedingsprijs 14,98 Normale prijs 29,95
fijngebreide zachte sjaal lila -50 %
fijngebreide zachte sjaal lila
Aanbiedingsprijs 14,98 Normale prijs 29,95
stoere spijkerrok grijs -83 %
stoere spijkerrok grijs
Vanaf 9,95 Normale prijs 59,95
basis onderjurkje zand -50 %
basis onderjurkje zand
Vanaf 12,48 Normale prijs 24,95
 • Tonen als Foto-tabel Lijst

  37 producten

  Pagina
  per pagina
  Van hoog naar laag sorteren

  Dames kleding van Zusss

  De leukste Zusss kleding om het voorjaar goed mee te beginnen vind je op zusss.nl. Heb jij de nieuwe collectie al gespot? Deze collectie zie je de kleuren honing, groen, zand, grafietgrijs en de verfrissende kleur lila terug in jouw nieuwe Zusss outfit. Een kleurenpalet met tinten die barsten van de Franse charme en die je een zonnig, mediterraan gevoel bezorgen. Met de basics van Zusss stel je jouw garderobe samen. Heb je al gezien hoe goed de items met elkaar te combineren zijn? Dat is fijn!

  Hippe jurken en rokken

  Jurken en rokken om dit voorjaar in te stralen vind je bij Zusss. Van lang naar kort in veel verschillende kleuren, je shopt ze in de nieuwe voorjaarscollectie. Ben jij op zoek naar jurken die overal bij passen? Ga dan voor het basic t-shirtjurkje met ceintuur. Een licht getailleerd model gemaakt van 100% katoen, wel zo fijn om te dragen in het warme zonnetje. Of ga mee in de trend van de lange jurken en kies voor de leuke lange jurk met print.  De absolute musthave van de nieuwe Zusss collectie. En met het meegeleverde onderjurkje ben je zo klaar om de deur uit te gaan, et voila! En heb je de leuke nieuwe tops al gespot? Combineer deze met de leuke lange rok. Want ook de rokken met overslag-effect en kreukelstof geven een speels effect. Een paar witte sneakers eronder en je outfit is klaar. Neem maar eens een kijkje tussen al dat leuks in de categorie jurken & rokken.

  Eigenwijs t-shirt met tekst

  Eigenwijs t-shirt of een sjieke top, je vindt het bij Zusss. Mooie kwaliteit t-shirts voorzien van een Franse tekst, waar je het voorjaar van in je bol krijgt. Het tof basic t-shirt is verkrijgbaar in verschillende kleuren met ieder een eigen tekst. Welke Zusss tekst spreekt jouw aan? Of ga voor basic en sjiek en kies voor een t-shirt gemaakt van een zacht en luchtig breisel. De fijngebreide top laat zich makkelijk combineren met de Zusss broeken en rokken. Kies jouw favoriet in de categorie tops.

  Zomerjas voor dames

  Een zomerjas, elk jaar is het weer een zoektocht. Waarom gaan voor een standaard zomerjas? Ga op sjiek en kies dit voorjaar een gebreid colbert. Warm genoeg om te dragen wanneer het najaar in het voorjaar overloopt en het zonnetje gaat schijnen. Draag het colbert als zomerjas en straal in de aansluitende pasvorm en het mooie, stevige breisel. En lopen de temperaturen nog wat hoger op? Ga dan voor een nonchalant vestje om even aan te schieten over je favoriete outfit. En heb je al accessoires om je outfit mee af te stylen? Kijk voor je nieuwe zomerjas, een fijn vestje of een kort stoer jasje in de categorie vesten & jassen.

  Broeken en leggings

  Broeken waar jij je fijn in voelt vind je bij Zusss. Broeken gebruik je het liefst als de perfecte basic in je outfit, maar ze mogen ook best meer zijn dan dat. De basic broek uit de nieuwe collectie heeft een oil-dye effect die hem een net wat speelsere uitstraling geeft. Broeken die comfortabel zitten en toch ook een nette uitstraling hebben, zijn de fijne Zusss broeken van travelstof. Vanwege het succes van de vorige collectie travelstof broeken hebben wij deze opnieuw aan de collectie toegevoegd. Combineer deze broek met een leuk t-shirt met een eigenwijze Franse tekst erop. Ga aan de slag met combineren en begin bij de juiste basis in de categorie broeken & leggings.

  Accessoires om je outfit mee af te maken

  Accessoires kunnen zoveel toevoegen aan je nieuwe outfit. Want zelfs in het voorjaar is zonder sjaal, je nekkie zo kaal. Een sjaal is comfortabel, maar extra leuk om je outfit mee af te maken. De accessoires zijn gemaakt van zacht breisel, in het kleurenpalet van de nieuwe collectie. Zo kun je direct aan de slag met het samenstellen van je favoriete voorjaarsoutfit. En met een riem om je middel of in je taille leg jij het accent op de plekken waar jij trots op bent. Stijl jouw kleding af in de categorie sjaals & accessoires

  Zusss: basic, stoer, uniek en een tikkeltje eigenwijs.