Zusss maakt gebruik van cookies

Wij gebruiken cookies om jouw online shopervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met de plaatsing van de cookies. Instellingen

nieuw

Dit seizoen nemen wij je graag mee naar buiten. Geniet van de zon, de bloemen en al het moois dat de natuur te bieden heeft. Vrolijke prints, blije teksten en trendkleuren zoals lila en geel vormen de basis van deze collectie.

Toon meer Toon minder
Tonen als Foto-tabel Lijst

130 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
riem met gesp off white
riem met gesp off white
Vanaf 29,95
vestje met knopen lila
vestje met knopen lila
Vanaf 69,95
fijne blazer antracietgrijs
fijne blazer antracietgrijs
Vanaf 89,95
basic t-shirt met ronde hals love lichtgeel
basic t-shirt met ronde hals love lichtgeel
Vanaf 29,95
trendy mom jeans lichtgrijs
trendy mom jeans lichtgrijs
Vanaf 69,95
vestje met knopen lichtgeel
vestje met knopen lichtgeel
Vanaf 59,95
basic t-shirt met ronde hals hartje wit
basic t-shirt met ronde hals hartje wit
Vanaf 29,95
trendy mom jeans lichtblauw
trendy mom jeans lichtblauw
Vanaf 69,95
fijne sweater zand
fijne sweater zand
Vanaf 59,95
fijne sweater antracietgrijs
fijne sweater antracietgrijs
Vanaf 59,95
fijne broek antracietgrijs
fijne broek antracietgrijs
Vanaf 64,95
vestje met knopen off white
vestje met knopen off white
Vanaf 59,95
basic t-shirt met ronde hals bloemetje lila
basic t-shirt met ronde hals bloemetje lila
Vanaf 29,95
jurk met ronde hals donkerblauw
jurk met ronde hals donkerblauw
Vanaf 69,95
jurk met ronde hals olijfgroen
jurk met ronde hals olijfgroen
Vanaf 69,95
 • Tonen als Foto-tabel Lijst

  130 producten

  per pagina
  Van hoog naar laag sorteren

  Nieuwe Zusss collectie

  In de nieuwe Zusss collectie zie je prachtige kleuren als lila, wit, donkergroen en antracietgrijs. Een uitgesproken kleurenpalet die geheid een glimlach op jouw gezicht tovert. Het kleurenpalet van de nieuwe Zusss collectie is zorgvuldig samengesteld, zodat de items gemakkelijk met elkaar te mixen en matchen zijn. Zo zijn tinten als lila, zwart en wit verwerkt in bloemenprints, zodat je kunt variëren met effen lila, zwarte en witte items erbij. De kleuren laten zich net zo makkelijk mengen als de verf op jouw kleurenpalet waarmee jij je leven kleur geeft. Want jij bent de kunstenaar van je eigen geluk!

  Nieuwe kledingcollectie van Zusss

  Dames kleding voor het nieuwe seizoen shop je nu in de nieuwe Zusss collectie. Een mooie collectie met een fijn kleurenpalet bestaande uit lila, wit, donkergroen, antracietgrijs, creme en taupe. Een kleurenpalet die een zachte en stoere kant laat zien. De ideale combinatie van twee stylen. De musthaves van de kleding uit de nieuwe Zusss collectie zijn de nieuwe winterjassen en de gebreide set bestaande uit de gebreide broek en gebreide spencer. Heb jij al een favoriete kledingset in gedachten? Ga aan de slag met combineren in de categorie kleding.

  Nieuwe woondecoratie van Zusss

  Woondecoratie waar je blij van wordt, zo kunnen we onze nieuwe Zusss collectie op het gebied van wonen het beste omschrijven. Ga aan de slag met stylen om je favoriete plekje in huis helemaal gezellig te maken. Kies je favorieten uit de nieuwe collectie Zusss kussens. Plof op een bank vol met kussens met mooie teksten, stoere breisels en gave patronen. En als eyecatchers van de collectie shop je ook de mooiste kandelaars die perfect met elkaar te combineren zijn. Ook aan tafel kun je het gezellig maken. Mooi glaswerk, servetten, houten keukenaccessoires en mooi Zusss keukentextiel vind je terug in de nieuwe collectie om te koken & tafelen.

  Nieuwe tassen van Zusss

  Tassen, je hebt er nooit genoeg. Een voor iedere gelegenheid en dan het liefst ook nog in verschillende kleuren. Handig om je spullen in te bewaren of gewoon omdat het er leuk uitziet. In de nieuwe Zusss collectie vind je nieuwe modellen en nieuwe kleuren. Hippe dubbele tasjes, half ronde schoudertasjes, kleine portemonneetjes en als kers op de taart teddy shoppers! Welke wordt jouw favoriet, neem een kijkje tussen alle nieuwe tassen.

  Zusss: basic, stoer, uniek en een tikkeltje eigenwijs.