Wij gebruiken cookies om jouw online shopervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met de plaatsing van de cookies. Instellingen

nieuw

De nieuwe Zusss collectie bevat heel veel kleding, schoenen, tassen en woonaccessoires voor op jouw verlanglijstje! Geinspireerd door Italie en haar prachtige historie is deze nieuwe collectie tot stand gekomen. Wat zijn jouw favorieten dit seizoen?

Toon meer Toon minder
Tonen als Foto-tabel Lijst

405 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Zusss etui ovaal kaki
etui ovaal kaki
19,95
Zusss laptopcover kaki 15 inch
laptopcover kaki 15 inch
34,95
Zusss laptopcover grijs 13 inch
laptopcover grijs 13 inch
34,95
Zusss laptopcover zand 17 inch
laptopcover zand 17 inch
34,95
slippers ciao bella zwart met tasje
slippers ciao bella zwart
Vanaf 19,95
slippers sunshine on my mind mist met tasje
slippers sunshine on my mind mist
Vanaf 19,95
jasje met zakken zand
jasje met zakken zand
Vanaf 89,95
broek met zakken zand
broek met zakken zand
Vanaf 69,95
jasje met zakken grafietgrijs
jasje met zakken grafietgrijs
Vanaf 89,95
broek met zakken grafietgrijs
broek met zakken grafietgrijs
Vanaf 69,95
broderie blouseje grijs-blauw
broderie blouseje grijs-blauw
Vanaf 49,95
broderie blouseje wit
broderie blouseje wit
Vanaf 49,95
broderie blouseje grafietgrijs
broderie blouseje grafietgrijs
Vanaf 49,95
trendy mom jeans lichtblauw
trendy mom jeans lichtblauw
Vanaf 69,95
trendy mom jeans off white
trendy mom jeans off white
Vanaf 69,95
basic vestje grijs-blauw
basic vestje grijs-blauw
Vanaf 49,95
basic vestje grafietgrijs
basic vestje grafietgrijs
Vanaf 49,95
basic vestje lichtgrijs melee
basic vestje lichtgrijs melee
Vanaf 49,95
doorknoopjurk jeans lichtblauw
doorknoopjurk jeans lichtblauw
Vanaf 79,95
tuniekjurk grijs-blauw
tuniekjurk grijs-blauw
Vanaf 69,95
tuniekjurk zand
tuniekjurk zand
Vanaf 69,95
basic t-shirt hartje zwart
basic t-shirt hartje zwart
Vanaf 29,95
basic t-shirt hartje wit
basic t-shirt hartje wit
Vanaf 29,95
Zusss sjaal met safaripint zand
sjaal met safaripint zand
29,95
 • Tonen als Foto-tabel Lijst

  405 producten

  per pagina
  Van hoog naar laag sorteren

  Nieuwe Zusss collectie

  In de nieuwe Zusss collectie zie je prachtige kleuren als wit, grijs-blauw, ecru en zand teruzien. Deze kleuren in de combinatie met verfijnde materialen als broderie roepen een gevoel op alsof je jezelf voor heel even in Italië waant. Een land dat bewonderingswaardig veel historie heeft. Historie waar zij ontzettend zuinig op zijn geweest. Historie die zij hebben gekoesterd, bijna net als zij familie en vriendschappen koesteren. Koester wat je hebt is een tekst die daar naadloos op aansluit. Vandaar dat de nieuwe Zusss collectie je graag meeneemt in de zoektocht naar alle bijzondere en dagelijkse dingen waar we zuinig op mogen zijn. Die we mogen koesteren!

  Nieuwe kledingcollectie van Zusss

  Dames kleding voor het voorjaar shop je nu in de nieuwe Zusss collectie. Een mooie collectie met een fijn kleurenpalet bestaande uit grijs-blauw, wit, ecru en zand. Een kleurenpalet die een zachte en stoere kant laat zien. De ideale combinatie van twee stylen. De musthaves van de kleding uit de nieuwe Zusss collectie zijn de mom jeans, broderie tops en het stoere spijkerjasje. Heb jij al een favoriete kledingset in gedachten? Ga aan de slag met combineren in de categorie kleding.

  Nieuwe woondecoratie van Zusss

  Woondecoratie waar je blij van wordt, zo kunnen we onze nieuwe Zusss collectie op het gebied van wonen het beste omschrijven. Ga aan de slag met stylen om je favoriete plekje in huis helemaal gezellig te maken. Kies je favorieten uit de nieuwe collectie Zusss kussens. Plof op een bank vol met kussens met mooie teksten, stoere breisels en gave patronen. En als eyecatchers van de collectie shop je ook de mooiste kandelaars die perfect met elkaar te combineren zijn. Ook aan tafel kun je het gezellig maken. Mooi glaswerk, servetten, houten keukenaccessoires en mooi Zusss keukentextiel vind je terug in de nieuwe collectie om te koken & tafelen.

  Nieuwe tassen van Zusss

  Tassen, je hebt er nooit genoeg. Een voor iedere gelegenheid en dan het liefst ook nog in verschillende kleuren. Handig om je spullen in te bewaren of gewoon omdat het er leuk uitziet. In de nieuwe Zusss collectie vind je nieuwe modellen en nieuwe kleuren. Handige telefoontasjes, trendy schoudertasjes met een gesp, de ultieme basic shopper in verschillende kleuren, dubbele tasjes en de bekende opvouwbare boodschappentasjes. Welke wordt jouw favoriet, neem een kijkje tussen alle nieuwe tassen.

  Zusss: basic, stoer, uniek en een tikkeltje eigenwijs.