Wij gebruiken cookies om jouw online shopervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met de plaatsing van de cookies. Instellingen

nieuw

De nieuwe Zusss collectie bevat weer heel veel kleding, schoenen, tassen en woonaccessoires voor op jouw verlanglijstje! Geinspireerd door najaarstaferelen is het kleurenpalet tot stand gekomen. Wat zijn jouw favorieten dit seizoen?

Toon meer Toon minder
Tonen als Foto-tabel Lijst

276 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Zusss wenskaart birthday lila
wenskaart birthday lila
1,95
Zusss wenskaart succes muskaat
wenskaart succes muskaat
1,95
Zusss kaart gezicht lichtgrijs
kaart gezicht lichtgrijs
1,00
Zusss kaart merel wit
kaart merel wit
1,00
Zusss kaart na regen wit
kaart na regen wit
1,00
Zusss kaart met jou groen
kaart met jou groen
1,00
Zusss kaart goud waard gevlekt
kaart goud waard gevlekt
1,00
warme coltrui zwart
warme coltrui zwart
Vanaf 69,95
warme coltrui mist
warme coltrui mist
Vanaf 69,95
warme coltrui zand
warme coltrui zand
Vanaf 69,95
stoere overslagrok zwart
stoere overslagrok zwart
Vanaf 69,95
blouse jurk met print grafiet
blouse jurk met print grafiet
Vanaf 79,95
 • Tonen als Foto-tabel Lijst

  276 producten

  per pagina
  Van hoog naar laag sorteren

  Nieuwe Zusss collectie

  In de nieuwe Zusss collectie kun je de winter proeven. Kleuren als mist, grafietgrijs en zwart nemen je mee naar de dagen dat de zon achter de wolken verdwijnt en de lucht guur weer voorspelt. Weer waar jij je op lekker warm op aankleedt met een sjaal in je nekkie en een haarband over je oren. De nieuwe Zusss collectie neemt je niet alleen mee naar buiten de kou in, maar ook mee naar binnen. Breisels, kaarsen en kleuren als poederroze en wit vertellen het verhaal van een gezellige dag waarbij de zon na de regen weer zal stralen. Een dag die je binnen met de kaarsjes aan eindigt, met een lekkere kop koffie op de bank.

  Nieuwe kledingcollectie van Zusss

  Dames kleding voor het najaar shop je nu in de nieuwe Zusss collectie. Een mooie collectie met een fijn kleurenpalet bestaande uit mist, poederroze, zwart en wit. Een kleurenpalet die een zachte en stoere kant laat zien. De ideale combinatie van twee stylen. De musthaves van de kleding uit de nieuwe Zusss collectie zijn de leren tregging, gebreide jurk met col en de gebreide accessoires die jou dit najaar warm houden. Heb jij al een favoriete kledingset in gedachten? Ga aan de slag met combineren in de categorie kleding.

  Nieuwe woondecoratie van Zusss

  Woondecoratie waar je blij van wordt, zo kunnen we onze nieuwe Zusss collectie op het gebied van wonen het beste omschrijven. Ga aan de slag met stylen om je favoriete plekje in huis helemaal gezellig te maken. Kies je favorieten uit de nieuwe collectie Zusss kussens. Plof op een bank vol met kussens met mooie teksten, stoere breisels en gave patronen. En als eyecatchers van de collectie shop je ook de mooiste kandelaars die perfect met elkaar te combineren zijn. Ook aan tafel kun je het gezellig maken. Gespikkeld servies, servetten, houten lepeltjes en keukentextiel vind je terug in de nieuwe collectie om te koken & tafelen.

  Nieuwe tassen van Zusss

  Tassen, je hebt er nooit genoeg. Een voor iedere gelegenheid en dan het liefst ook nog in verschillende kleuren. Handig om je spullen in te bewaren of gewoon omdat het er leuk uitziet. In de nieuwe Zusss collectie vind je nieuwe modellen en nieuwe kleuren. Handige telefoontasjes, een basic shopper in verschillende kleuren, dubbele tasjes en de bekende opvouwbare boodschappentasjes. Welke wordt jouw favoriet, neem een kijkje tussen alle nieuwe tassen.

  Zusss: basic, stoer, uniek en een tikkeltje eigenwijs.