Wij gebruiken cookies om jouw online shopervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met de plaatsing van de cookies. Instellingen

nieuw

De nieuwe Zusss collectie bevat heel veel kleding, schoenen, tassen en woonaccessoires voor op jouw verlanglijstje! Geinspireerd door Italie en haar prachtige historie is deze nieuwe collectie tot stand gekomen. Wat zijn jouw favorieten dit seizoen?

Toon meer Toon minder
Tonen als Foto-tabel Lijst

405 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
stoer spijkerjasje
stoer spijkerjasje
Vanaf 99,95
fijn blouseje ecru
fijn blouseje ecru
Vanaf 59,95
fijn blouseje wit
fijn blouseje wit
Vanaf 59,95
luchtig gebreide trui grafietgrijs
luchtig gebreide trui grafietgrijs
Vanaf 59,95
luchtig gebreide trui zand
luchtig gebreide trui zand
Vanaf 59,95
luchtig gebreide trui kaki
luchtig gebreide trui kaki
Vanaf 59,95
doorknoopjurk met safariprint kaki
doorknoopjurk met safariprint kaki
Vanaf 79,95
doorknoopjurk met safariprint grafietgrijs
doorknoopjurk met safariprint grafietgrijs
Vanaf 79,95
trenchcoat kaki
trenchcoat kaki
Vanaf 139,95
lang vest zand
lang vest zand
Vanaf 89,95
nonchalant singlet wit
nonchalant singlet wit
Vanaf 24,95
nonchalant singlet grafietgrijs
nonchalant singlet grafietgrijs
Vanaf 24,95
gave sneaker antracietgrijs
gave sneaker antracietgrijs
Vanaf 129,95
gave sneaker zand
gave sneaker zand
Vanaf 129,95
toffe sneaker wit/zand
toffe sneaker wit/zand
Vanaf 129,95
stoer afzak laarsje zand
stoer afzak laarsje zand
Vanaf 149,95
Zusss kralenarmbandje rond wit
kralenarmbandje rond wit
9,95
 • Tonen als Foto-tabel Lijst

  405 producten

  per pagina
  Van hoog naar laag sorteren

  Nieuwe Zusss collectie

  In de nieuwe Zusss collectie zie je prachtige kleuren als wit, grijs-blauw, ecru en zand teruzien. Deze kleuren in de combinatie met verfijnde materialen als broderie roepen een gevoel op alsof je jezelf voor heel even in Italië waant. Een land dat bewonderingswaardig veel historie heeft. Historie waar zij ontzettend zuinig op zijn geweest. Historie die zij hebben gekoesterd, bijna net als zij familie en vriendschappen koesteren. Koester wat je hebt is een tekst die daar naadloos op aansluit. Vandaar dat de nieuwe Zusss collectie je graag meeneemt in de zoektocht naar alle bijzondere en dagelijkse dingen waar we zuinig op mogen zijn. Die we mogen koesteren!

  Nieuwe kledingcollectie van Zusss

  Dames kleding voor het voorjaar shop je nu in de nieuwe Zusss collectie. Een mooie collectie met een fijn kleurenpalet bestaande uit grijs-blauw, wit, ecru en zand. Een kleurenpalet die een zachte en stoere kant laat zien. De ideale combinatie van twee stylen. De musthaves van de kleding uit de nieuwe Zusss collectie zijn de mom jeans, broderie tops en het stoere spijkerjasje. Heb jij al een favoriete kledingset in gedachten? Ga aan de slag met combineren in de categorie kleding.

  Nieuwe woondecoratie van Zusss

  Woondecoratie waar je blij van wordt, zo kunnen we onze nieuwe Zusss collectie op het gebied van wonen het beste omschrijven. Ga aan de slag met stylen om je favoriete plekje in huis helemaal gezellig te maken. Kies je favorieten uit de nieuwe collectie Zusss kussens. Plof op een bank vol met kussens met mooie teksten, stoere breisels en gave patronen. En als eyecatchers van de collectie shop je ook de mooiste kandelaars die perfect met elkaar te combineren zijn. Ook aan tafel kun je het gezellig maken. Mooi glaswerk, servetten, houten keukenaccessoires en mooi Zusss keukentextiel vind je terug in de nieuwe collectie om te koken & tafelen.

  Nieuwe tassen van Zusss

  Tassen, je hebt er nooit genoeg. Een voor iedere gelegenheid en dan het liefst ook nog in verschillende kleuren. Handig om je spullen in te bewaren of gewoon omdat het er leuk uitziet. In de nieuwe Zusss collectie vind je nieuwe modellen en nieuwe kleuren. Handige telefoontasjes, trendy schoudertasjes met een gesp, de ultieme basic shopper in verschillende kleuren, dubbele tasjes en de bekende opvouwbare boodschappentasjes. Welke wordt jouw favoriet, neem een kijkje tussen alle nieuwe tassen.

  Zusss: basic, stoer, uniek en een tikkeltje eigenwijs.