Wij gebruiken cookies om jouw online shopervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met de plaatsing van de cookies. Instellingen

nieuw

De nieuwe Zusss collectie neemt je mee naar het buitenland. De Franse charmes herken je terug in de Franse teksten en in de knipoog naar de mediterrane sfeer van de collectie. Met de luchtige breisels en mooie accessoires straal jij dit voorjaar!

Toon meer Toon minder
Tonen als Foto-tabel Lijst

299 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

299 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Nieuwe Zusss collectie

De nieuwe Zusss collectie neemt je mee naar het buitenland. We zijn gek op de charmante Franse taal. En dat ga jij zeker terugzien in de nieuwe voorjaarscollectie. Deze collectie zit vol met Franse charme en heeft een zonnige, mediterrane sfeer. Ook voel je invloeden van tropische natuur en zie je mooie terracotta items die je normaal gesproken alleen scoort op buitenlandse marktjes. Er is zoveel om van te genieten dit voorjaar. En ga je niet op vakantie dit jaar? Dan nemen wij je toch gewoon mee!

Nieuwe kledingcollectie van Zusss

Dames kleding voor het voorjaar shop je nu in de nieuwe Zusss collectie. Een verrassende collectie met een fijne kleuren als groen, honing, zand, grafietgrijs en fris lila. Een kleurenpalet die een zonnige en mediterrane sfeer bij je oproepen. De musthaves van de kleding uit de nieuwe Zusss collectie zijn de leuke lange jurk, de broek en top van travelstof, de leuke lange rok, de fijngebreide tops en de gave enkellaarsjes van echt leer. Heb jij al een favoriete kledingset in gedachten? Ga aan de slag met combineren in de categorie kleding.

Nieuwe woondecoratie van Zusss

Woondecoratie waar je blij van wordt, zo kunnen we onze nieuwe Zusss collectie op het gebied van wonen het beste omschrijven. Ga aan de slag met stylen om je favoriete plekje in huis helemaal gezellig te maken. Kies je favorieten uit de nieuwe collectie Zusss kussens. Plof op een bank vol met kussens met kwastjes, met streepjes, met teksten en zelfs een leren kussen met een metallic look. En als eyecatcher van de collectie shop je ook een gave jute poef in de nieuwe Zusss collectie. Ook aan tafel kun je het gezellig maken. Zwart servies, waterflessen, houten lepeltjes en keukentextiel vind je terug in de nieuwe collectie om te koken & tafelen.

Nieuwe tassen van Zusss

Tassen, je hebt er nooit genoeg. Een voor iedere gelegenheid en dan het liefst ook nog in verschillende kleuren. Handig om je spullen in te bewaren of gewoon omdat het er leuk uitziet. In de nieuwe Zusss collectie vind je nieuwe modellen en nieuwe kleuren. De kekke schoudertas, een basic shopper en de bekende nylon boodschappentasjes. Welke wordt jouw favoriet, neem een kijkje tussen alle nieuwe tassen.

Naar buiten met Zusss

In het voorjaar wil je natuurlijk lekker naar buiten, eropuit. Dan neem je ons toch gewoon met je mee? Nieuw bij Zusss is de collectie voor buiten. Zo hebben we dit seizoen voor het eerst een buitenkleed, deurmatten met een kekke tekst, terracotta bloempotten en een limonadetap voor gezellige tuinfeestjes. Verheug jij je ook op al die zomerse dagen? Geniet!

 

Zusss online bestellen

Online bestellen bij Zusss doe je in de officiële Zusss online webshop. Op zusss.nl vind je de nieuwste items uit de nieuwe Zusss collectie. Heb jij de nieuwe collectie al gezien? Ook dit seizoen vind je de leukste items voor in huis, in je kledingkast of kadootjes om iemand anders mee te verrassen. De nieuwe collectie zit boordevol leuke Zusss jurkjes, schoenen, tassen, kussens, kaarsenhouders, kaartjes en nog veel meer. Waar je ook bent, in de webshop kun je alles van Zusss online bekijken en je favorieten bestellen. Veel plezier met Zusss online bestellen en het uitzoeken van je favoriete items uit de nieuwe collectie!

Zusss: basic, stoer, uniek en een tikkeltje eigenwijs.