Zusss maakt gebruik van cookies

Wij gebruiken cookies om jouw online shopervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met de plaatsing van de cookies. Instellingen

nieuw

In de nieuwe Zusss collectie vind je kleding en woondecoratie waar je van gaat stralen. Van mooie tops en broeken om jezelf mee te stylen, tot prachtige kussens en kaarsen voor je favoriete plekje. Met Zusss in huis heeft elke dag een gouden randje.

Toon meer Toon minder
Tonen als Foto-tabel Lijst

412 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 • Tonen als Foto-tabel Lijst

  412 producten

  per pagina
  Van hoog naar laag sorteren

  Nieuwe Zusss collectie

  In de nieuwe Zusss collectie zie je zachte kleuren als saliegroen, zand en leem. Een vriendelijk kleurenpalet die geheid een glimlach op jouw gezicht tovert. Een verrassende kleur die dit seizoen toe is gevoegd aan deze basis tinten, is de sprankelende kleur koraalroze. Deze kleur is op een verfijnde manier in de collectie verwerkt. Zo zijn er effen tops en een rok in deze sprekende kleur verkrijgbaar en is koraalroze ook terug te vinden in de prachtige ikat print. Een print die met de hand is ontworpen door onze eigen fashion designer uit het Zusss team. Het kleurenpalet van de nieuwe Zusss collectie is zorgvuldig samengesteld, zodat de items gemakkelijk met elkaar te mixen en matchen zijn.

  Nieuwe kledingcollectie van Zusss

  Dames kleding voor dit seizoen shop je nu in de nieuwe Zusss collectie. Een collectie met goede basics en verrassende items voor in jouw kledingkast. De musthaves van dit seizoen zijn de eyecatchers met ikat print. Mix ’n match de ikat print met een basic top of broek, of ga voor een jumpsuit-look door een combinatie van de blouse en broek met dezelfde print. Voel jij je fijner in basic items? Dan zijn de vestjes met polokraag en de gestreepte blouses echte musthaves voor jou. Heb jij al een favoriete kledingset op het oog? Bekijk nu de complete collectie aan Zusss dames kleding.

  Nieuwe woonaccessoires van Zusss

  Woondecoratie waar je blij van wordt, zo kunnen we onze nieuwe Zusss collectie op het gebied van wonen het beste omschrijven. Ga aan de slag met het stylen van jouw favoriete plekje in huis en maak deze helemaal gezellig. Kies je favorieten uit de nieuwe collectie Zusss kussens en woondecoratie. Plof op een bank vol met kussens met mooie teksten, grafische elementen en unieke patronen. En geniet van een stylingbord vol met jouw favoriete Zusss kaarsen, die ook nog eens héérlijk ruiken. Mooi keukentextiel, servetten en verschillende keukenaccessoires vind je terug in de nieuwe collectie om gezellig te kunnen koken & tafelen.

  Nieuwe tassen van Zusss

  Tassen, je hebt er nooit genoeg. Een voor iedere gelegenheid en dan het liefst ook nog in verschillende kleuren. Handig om je spullen in te bewaren of gewoon omdat het er leuk uitziet. In de nieuwe Zusss collectie vind je nieuwe modellen en nieuwe kleuren. Prachtige schoudertasjes, fijne portemonnees en als kers op de taart mooie heuptasjes! Welke wordt jouw favoriet, neem een kijkje tussen alle nieuwe Zusss tassen.

  Zusss: basic, stoer, uniek en een tikkeltje eigenwijs.